VALLOITTAVA
CBD-KUKKA
TULEE SUOMEEN 

CBD-kukka on yksinkertaisesti sellaisen kannabislajikkeen kukkaa, jossa ei ole päihdyttäviä ominaisuuksia. CBD-kukan THC-pitoisuus on niin alhainen, ettei se aiheuta käyttäjälleen päihtymystilaa. Pitoisuudet vaihtelevat lajikekohtaisesti, mutta useimmiten THC:n määrä on jotakin 0,1 % ja parin prosentin väliltä. CBD-pitoisuus CBD-kukassa vaihtelee myös suuresti (n. 1 – 25 % väliltä). Jotta kukintoa voi kutsua CBD-kukaksi, tulisi siinä olla enemmän CBD:tä kuin THC:tä.

 

 

 

 

 

Mitä on CBD-kukka?

CBD-kukka on kannabiskasvista saatavaa kukintoa, jonka THC-pitoisuus on matala tai lähes olematon eli yleensä alle 0,2 %.

Kannabiksen käyttökulttuuri on muuttunut

 

Käyttökulttuurin muuttuessa miedompaan suuntaan (CBD-painotteisempaan) on eri ihmiset kiinnostuneet hamppulajikkeista, joiden CBD:n määrä on huomattavasti korkeampi kuin THC:n. Tilanteeseen on vaikuttanut myös tietoisuuden lisääntyminen CBD:n hyödyistä ja THC:n mahdollisista haitoista..

 

 

 

CBD-kukka rentouttaa ja rauhoittaa

 

Monien kokemusten mukaan CBD-kukka rentouttaa ja rauhoittaa, ilman päihdyttävää vaikutusta ja sopii siksi monelle paremmin kuin voimakkaasti tajuntaa muuttava THC-kukinto, joka on maailman käytetyin laiton päihde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onko CBD-kukka laillista?

CBD-kukka on laillista myös Suomessa ja Euroopassa silloin kun se sisältää alle 0,2 % THC:tä, eikä sitä käytetä huumausainetarkoituksiin.